Geslaagde eindejaarsbarbecue en uitreiking vrijwilliger van het jaar

Zaterdag 1 juni vond de traditionele seizoensafsluiting plaats. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen seizoen en alle vrijwilligers te bedanken middels een BBQ.  
 
Bij afwezigheid van Jan Bernaards nam Stefan Blokzijl de aanwezigen kort mee in een aantal mooie hoogtepunten van afgelopen jaar. Vele vrijwilligers hebben weer mooie dingen mogelijk gemaakt en mooie dingen georganiseerd voor de vereniging. Zonder alle vrijwilligers is dit niet mogelijk en dat is een compliment waard voor iedereen die zich elke week weer in zet voor de vereniging! 
 
Ook dit jaar werd er weer één vrijwilliger speciaal in het zonnetje gezet. Geralde Koster stopt na dit seizoen na vele jaren trouwe dienst met haar huidige vrijwilligerstaken. Ze heeft meer dan 10 jaar gezorgd voor de ledenadministratie en was verantwoordelijk voor de financiële administratie. Soms wellicht een onderschatte taak, maar Geralde heeft zich vele jaren ingezet voor deze belangrijke taken. Namens het bestuur ontving zij een bos bloemen en het bijbehorende beeldje. Geralde, nogmaals dank voor jouw jarenlange inzet!
 
Ook werd er daarna nog even stil gestaan bij het afscheid van een aantal leden van de staf van de selectie. Eric Geijtenbeek en Vera Lagemaat werden bedankt voor hun inzet bij de selectie. Ook Machiel Vellema werd bedankt, hij kon helaas niet aanwezig zijn, maar heeft na de afsluiting nog wel een bos bloemen ontvangen. 
 
Na het officiële gedeelte waren de eerste hamburgers inmiddels gaar en kon er aangeschoven worden bij de BBQ. De BBQ-chefs hadden het weer goed onder controle en iedereen kon vervolgens genieten van lekker vlees, salades en bijbehorende lekkernijen. 
 
Een mooi moment om het korfbalseizoen 2023-2024 af te sluiten. 
 
Namens het bestuur, 

Stefan Blokzijl