Foto’s Sportlink | Jumbo

Het KNKV en ASVD | Q-cape werken met de aan Sportlink verbonden app: KNKV wedstrijdzaken.

Als je deze app nog niet hebt, wat zeer aangeraden wordt, kun je deze gratis downloaden in de app store / play store.

Maak een account aan met het emailadres waarmee je je aangemeld hebt bij ASVD | Q-cape. Dan werkt de app het beste. Als je inmiddels een eigen emailadres hebt, kun je dit doorgeven aan de ledenadministratie, en wordt dit aangepast.

De spelende leden zijn verplicht om een (recente) foto in Sportlink te hebben.
ASVD | Q-cape heeft de beschikking over de foto’s van de Jumbo plaatjesactie.
Deze foto’s worden de komende tijd geüpload in Sportlink.
Als je liever een eigen foto wilt in Sportlink, kun je zelf de foto vervangen. Dit kan tot dat de competitie begint. Tijdens de competitie kunnen er geen foto’s vervangen worden!

Middels het privacy-niveau in Sportlink kun je zelf aangeven wie de foto kan zien. De scheidsrechter kan altijd de foto zien, dat is verplicht. Voor jongeren onder 16 jaar kunnen alleen de ouders het privacy niveau aanpassen. Geef, als dit niet lukt, hiervoor een emailadres van de ouder door via ledenadministratie@asvdkorfbal.nl

Zie ook: https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000149838- persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

Op https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions kun je zoeken op de diverse onderwerpen van de KNKV wedstrijdzaken app.

Succes met de app.
Namens het bestuur, Titia Elema, secretaris