SPECIAL(e) trainer gezocht

10 december 20230
Voor deze leuke, enthousiaste groep zijn wij op zoek naar één of meerdere trainer(s). Ze komen elke week op zaterdag om 10 uur vol enthousiasme naar de zaal of het veld om daar een uurtje gezellig maar zeker ook fanatiek samen te trainen.
We hebben nieuwe leden mogen verwelkomen, waar we erg blij mee zijn. We zouden graag elke zaterdag met 3 trainers voor dit team staan, maar dat is nu soms niet mogelijk. Daarom zijn we nu

op zoek naar meer begeleiding.

Wat wordt er van je verwacht
* Dat je de meeste zaterdagen beschikbaar bent van 10 tot 11 uur
* Het zou fijn zijn als je een beetje korfbal ervaring hebt maar zeker niet verplicht
* Dat je enthousiasme en gezelligheid meebrengt

De Specials zijn kinderen met een verstandelijke of fysieke beperking. Je hoeft niet speciaal ervaring te hebben met deze doelgroep. Je geduld, enthousiasme en gezelligheid zijn genoeg om dit gezelligste, leukste en dankbaarste groep te kunnen begeleiden. Dus ben jij die jongen/meisje, man/vrouw die zich in bovenstaand wel herkent, meld je dan aan om een keertje te komen helpen op zaterdag. Je zult merken dat je dan vanzelf vaker deze groep wilt begeleiden.

Voor meer informatie neem contact op met:
Lid TZ – Johan Wakker, tz@asvdkorfbal.nl
Trainer/coach Specials – Kyona Vossebelt, specials@asvdkorfbal.nl of 06-38496919