ASVD | Q-cape doet mee aan korfbalplaatjes actie van de JUMBO

17 september 20230
Aan alle spelende leden , ouders en verzorgers.
Wij zijn erg trots om te melden dat JUMBO Dronten onze vereniging , samen met MHC Flevoland, gevraagd heeft om mee te doen met de sportplaatjes actie begin 2024. Vorig jaar waren onze voetballende collega’s aan de beurt en dit jaar mogen wij als club. Wij vinden het een leuk initiatief en in deze email alvast wat meer praktische informatie. Er is al een eerste bericht gedeeld in de Whatsapp groepen en nu wat meer details:
Iedereen MOET een AVG verklaring invullen voordat de foto genomen gaat worden. Wil je dit om wat voor reden niet tekenen dan wordt het lid NIET op de foto gezet en ook NIET op de teamfoto. De huidige regelgeving dwingt ons hierin strak te handelen. Binnenkort zullen we de verklaring met jullie gaan delen.
Uiteraard zullen er foto’s genomen moeten worden van leden en de teams. Dit zal gebeuren op 7 oktober aanstaande in de Treffer. Er is door de JUMBO een professionele fotograaf ingehuurd die die dag langs komt. We zijn bezig om een schema op te stellen want je zal begrijpen op een dag iedereen op de foto vraagt een strakke voorbereiding.
De verwachting is dat de plaatjes eind januari / begin februari gedurende 8 weken bij de JUMBO in het centrum als op Zuid bij de boodschappen worden uitgedeeld.
Ieder lid krijgt een leeg boek om deze te vullen. We willen graag Bas Bleeker van JUMBO Dronten bedanken voor dit geweldige initiatief en hopen op een soepele fotodag op 7 oktober en een succesvolle actie.

Vragen en / of opmerkingen via Petra of Jan.

Sportieve groet
Petra Leijten en Jan Bernaards
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/09/3909ba0d1689c776_voetbalplaatjes-spread.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021

Twitter feed is not available at the moment.