Selectie spelers gezocht | TC Nieuws

21 juli 20230

Wegens het stoppen van 2 heren binnen de selectie van ASVD | Q-cape zijn wij voor het seizoen 2023/2024 opzoek naar spelers voor onze selectie. Voor komend seizoen hebben we reeds aan de dameskant Marscha van der Hoop en Rosemiek Harrewijn kunnen toevoegen aan de selectie, en zijn er altijd meer dames en heren welkom.

Onze selectie bestaat uit een mix van ervaren en jonge talentvolle spelers die zowel veld als zaal 1ste klasse spelen. Samen met hoofdtrainer Eric Geijtenbeek en Machiel Vellema en Vincent van der Slot die samen verantwoordelijk zijn voor het 2de team willen wij bouwen aan een stabiele selectie om op termijn terug te keren in de overgangsklasse.  Eric Geijtenbeek heeft veel ervaring als trainer/coach op overgangsklasse en hoofdklasse niveau en heeft net als Machiel en Vincent zijn KT4 diploma.

Ben jij een gedreven korfballer die zichzelf wil ontwikkelen en met onze selectie wil groeien naar een hoger niveau, dan zijn wij op zoek naar jou.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie van ASVD-Q- cape.

Thom Heuvelink
Technische commissie
TZ@asvdkorfbal.nl
0625162248

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/07/spelers_gezocht-scaled.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021

Twitter feed is not available at the moment.