Nieuws vanuit de TC

14 juli 20230
De laatste trainingen zitten er inmiddels op.  Bijna alle teams konden kennismaken met hun nieuwe trainers en teamgenoten. Maar nu is het even tijd voor rust.
Toch zit het werk van de TC er nog niet op.  De afgelopen maand werd er een nieuwe trainer voor de A2 gevonden. De TC is erg blij dat Carel Jacob Meijer zal starten als trainer / coach van ASVD A2.
Helaas is het ons niet gelukt om voor alle teams een trainer / coach te vinden.
Wij zijn nog op zoek naar een trainer(s) / coach voor C2, een coach voor S4 en een trainer voor de specials.
Ken jij iemand, heb jij vragen over de rol als trainer /coach of wil jij een (1) van deze teams trainen? Neem dan contact met ons op via ons emailadres TC@asvdkorfbal.nl
Ouderavond 4 en 11 september 2023

Ook het komende seizoen willen wij voor de ouders van de F, E en D junioren een ouderavond organiseren. Tijdens deze avonden informeren wij u over het technisch beleid, kan u nader kennismaken met de trainers en proberen wij vrijwilligers te werven om onze club “samen” draaiende te houden.

Op maandag 4 september worden alle ouders van de D pupillen om 20.00 uur uitgenodigd in de Treffer. Op dinsdag 11 september worden de ouders van de F junioren om 19.30 uitgenodigd en om 20.30uur de ouders van de E junioren in de Treffer uitgenodigd.

Geniet van de vakantie en tot september bij de start van het nieuwe seizoen !
Groeten TC ASVD | Q-cape
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/07/IP-2053_galerie_3.webp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021

Twitter feed is not available at the moment.