Oefenwedstrijd ASVD | Q-cape A1 – Duitsland u21

29 juni 20230

A.s. zondag 2 juli zal onze A1 een wedstrijd spelen tegen de nationale ploeg van Duitsland u21 in ’t Dok. Deze wedstrijd wordt in de zaal gespeeld aangezien de Duitse ploeg in voorbereiding is op het Europees Kampioenschap in Tsjechië en internationale toernooien worden altijd in de zaal gespeeld.

Tijdens het verblijf dit weekend in Dronten zullen de Duitsers de puntjes op de i willen zetten, want dit is het laatste moment voordat het toernooi begint. Op dinsdag 11 juli wacht de eerste wedstrijd tegen Catalonië.

Het gehele weekend verblijven de Duitsers in de Treffer, op vrijdagavond zullen ze een speciale training krijgen van Machiel Vellema en op zaterdagochtend reizen ze af naar Kampen om daar een oefenwedstrijd te spelen tegen de junioren van Wit Blauw.

Om dit een speciale ervaring te laten worden voor onze jeugd talenten (hoe vaak speel je nou tegen een buitenlandse tegenstander), nodigen we alle ASVD-ers en korfballiefhebbers uit om deze zondag naar het ’t Dok te komen. De zaal gaat om 11:00 uur open en de wedstrijd zal starten rond 11:30 uur.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/06/duitsland.jpeg

Foto: Gertrude de Vries – Korfballfoto.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021

Twitter feed is not available at the moment.