Vrijwilliger van het jaar | Thom Heuvelink

13 juni 20230

Dit jaar is de keuze gevallen op iemand die er eigenlijk voor zorgt samen met de trainers en coaches dat de teams volledig bezet kunnen spelen ieder weekend. Het bestuur is trots om dit jaar Thom Heuvelink als vrijwilliger van het jaar te benoemen.

Het jury rapport over Thom Heuvelink:

Thom is lid van de TC sinds seizoen 2020-2021. Ik  (Jan) weet zelf dat hij ook al eerder in de TC had plaatsgenomen dus blijkbaar ligt daar zijn hart. Thom is verantwoordelijk voor senioren en junioren en contact trainers. In het seizoen 2022-2023 is hij wekelijks druk geweest om alle teams compleet het veld of de zaal in te krijgen door de (vele) blessures, enkele opzeggingen en makkelijk afzeggen van wedstrijden. (Dit laatste punt baart ons zorgen als bestuur omdat je lid bent van een vereniging en je eigen team in de steek laat) Ook is hij altijd bereidt om in te vallen als scheidsrechter en mee te denken bij het invullen van scheidsrechters voor de wedstrijdteams. Met name Remco en Titia zijn daar heel blij mee met deze samenwerking.

Daarnaast is hij ook af en toe ook druk met materialen naar de zalen brengen als daar per direct om gevraagd wordt. Ofwel als we Thom nodig hebben dan staat hij daar!

Thom we willen je graag daarom in het zonnetje zetten door jou dit mooie kunstwerk te overhandigen en geef dit een mooie plek op de schouw. Het is je gegund en we hopen dat je je nog lang nuttig blijft maken voor onze mooie club.

Namens het bestuur, Jan Bernaards

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/06/tom_vwvhj2022.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021