SPONSORNIEUWS | Q-cape en VWA

26 mei 20230

Afgelopen zaterdagmiddag zijn voorafgaand aan de wedstrijd ASVD Q-cape 1 – Juventa 1 de sponsorcontracten met Q-cape en VWA Digital Agency ondertekend. Leo en Yvonne Stoker tekenden namens Q-cape een 3-jarig sponsorcontract als hoofdsponsor en naamsponsor. Dirk Visser tekende namens VWA Digital Agency een sponsorcontract waarmee de achterkant van de wedstrijdshirts van de selectie de komende 3 jaar is gevuld.

Zoals eerder al is aangekondigd is het de sponsorcommissie gelukt om Q-cape voor de komende 3 seizoenen als hoofdsponsor aan onze vereniging te binden. Q-cape levert jaarrond biologische pompoenen en zoete aardappelen aan de Europese retail, groothandel en catering. Q-cape is binnen onze vereniging niet onbekend. Een aantal jaar geleden besloot het al de gehele vereniging te voorzien voor de zwarte inspeelshirts die nog steeds door veel leden worden gedragen. Sindskort zijn Leo en Yvonne Stoker van Q-cape niet alleen als sponsor, maar ook als korfbalouder betrokken binnen ASVD | Q-cape. Naast de shirts van de selectie zijn dan ook de D2 en E2 in het nieuw gestoken met het logo van Q-cape op de shirts. Als vereniging zijn wij bijzonder trots met het vertrouwen en de betrokkenheid van Leo en Yvonne Stoker om de vereniging op deze manier te ondersteunen.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/05/06eaf698-5058-4a66-97ce-5711d7fd32ce.jpg

Namens VWA Digital Agency was Dirk Visser aanwezig voor het tekenen van een 3-jarig sponsorcontract. VWA helpt ondernemers in het positioneren van een product of bedrijf door middel van het ontwikkelen en ontwerpen van websites, huisstijl en overige communicatie. VWA prijkt op de achterkant van de wedstrijdshirts van de selectie. Het is met name de cultuur en gemoedelijke sfeer dat Dirk Visser heeft doen besluiten om onze vereniging te ondersteunen.

Wij zijn zeer trots dat wij deze twee bedrijven uit Dronten bereid hebben gevonden om zich op deze manier te verbinden aan onze vereniging. Samen met Airnoud Airconditioning hebben we hiermee de sponsoring van de selectie weer rond!

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/05/2b968135-3814-4c2d-add6-dabf070da26c.jpg

Foto vlnr: Stefan Blokzijl, Yvonne Stoker, Leo Stoker, Dirk Visser en Jan Bernaards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021