TeamNL Fandag | Terugblik

18 mei 20230

Een bijzondere, mooie en gezellige korfbaldag:
de TeamNL fandag bij ASVD | Q-cape.

Gisteren was het dan eindelijk zover, na een flinke voorbereiding en een gezonde spanning, kwamen de spelers en speelsters van TeamNL rond de klok van 14:30 aan bij de Treffer. Daar waren ook de eerste kinderen aan het verzamelen welke zich klaarmaakten voor een wel heel bijzondere clinic. Want hoe vaak komt het voor dat je training kan krijgen van de beste korfballers van de wereld!

Naast de training op het veld, was er in de Treffer een heuse persconferentie, hier kon iedereen vragen stellen aan spelers van TeamNL. Dat leverde mooie vragen en antwoorden op, waar moet u dan aan denken? “Harjan, kan je al dunken op de korf ?”, “Rij je in een gouden auto”, “Verdien je geld met korfballen”, “Heb veel moeten opgeven om zo goed te worden in korfbal?”. Heel leuke vragen, waarbij de spelers van TeamNL vonden dat er veel goede vragen zijn gesteld.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/05/SPLT9816-scaled.jpg

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl / Actiefotografie.nl

Ook was Omroep Flevoland aanwezig om een item te maken over “onze” Fleur Hoek, welke gisteren weer terug was bij de club waar het voor haar allemaal begon. Hieronder is dat item te bekijken:

Na de persconferenties en training op het veld, was er tijd om op handtekeningen te gaan jagen. De kinderen ontvingen een oranje stressbal, welke door de spelers van TeamNL gretig werden voorzien van een handtekening, anderen zagen de kans schoon op hun t-shirts te laten voorzien van een handtekening.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/05/WhatsApp-Image-2023-05-18-at-10.56.39-1.jpeg

En dan was er aan het begin van de avond nog een toetje: een wedstrijd van TeamNL tegen een regionale selectie. Deze selectie werd samengesteld met korfballers uit de regio te weten: Asmara Meijnen (ASVD | Q-cape), Marscha van de Hoop (Sparta Zwolle), Jitte Leendertse (Unitas/Perspectief), Nikki Boerhout (KZ/Thermo4U), Reneé Havenaar (Unitas/Perspectief) en Laura van Winkoop (Unitas/Perspectief) aan de dames zijde en bij de mannen: Joram Oosterom (ASVD | Q-cape), Jacco Boonstra (AKC Blauw Wit), Jesse Postma (Wit Blauw), Jesper Walinga (Sparta Zwolle), Mike van Boven (Unitas/Perspectief) en Matté Lipke (KZ/Thermo4U) welke de wedstrijd speelden onder leiding van Vincent van der Slot en Michiel Vellema.

De wedstrijd is via onderstaande link (terug) te kijken:

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/05/WhatsApp-Image-2023-05-17-at-22.42.11-1280x853.jpeg

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl / Actiefotografie.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021