Carnaval | Dokside junior

4 maart 20230

Op vrijdagavond 3 maart was de treffer versierd en stonden de disco lampen en muziek aan, want we hadden een carnavalsfeest voor de Kangoeroes t/m de D-tjes.
We begonnen het eerste uur met de Kangoeroes en F-jes. We hebben verschillende activiteiten gedaan zoals: verhalen bingo, hoepeldans (stoelendans, maar dan anders) en natuurlijk lekker dansen en spelen met de ballonnen. Tussendoor hebben we even wat drinken en wat lekkers gedaan. Het was een gezellig eerste uur!🥳

Het tweede uur van de avond kwamen de E-tjes en D-tjes. Zij begonnen met een muziekquiz. Even in de stemming komen en kijken hoe de muziekkennis was bij deze groep. Het niveau lag heel hoog en iedereen had lekker veel punten, toppers! Daarna was het voor hun tijd voor wat drinken en wat lekkers. Genoeg gezeten daarna, want we zijn door gegaan met een actief spel. Iedereen kreeg een ballon om de enkels en ze moesten elkaars ballon stuk maken. Lekker fanatiek werd dit gedaan. Daarna hebben we nog een bingo gedaan en nog heel even gedanst en toen was het ook voor hun tijd om naar huis te gaan. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en hopen de kids ook!

Onze volgende activiteit is op zaterdagochtend 8 april paaseieren zoeken
Hopelijk zien we de Kangoeroes t/m de E-tjes dan! 😄

HoursMinutesSeconds
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/03/WhatsApp-Image-2023-03-04-at-11.16.05.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2022/11/vomar.png

Twitter feed is not available at the moment.