Eric Geijtenbeek verlengt bij ASVD | Q-cape

15 februari 20230

Weer een mooi moment dit seizoen want na de recente aankondiging van onze nieuwe hoofd -en cosponsors mag het bestuur en de technische commissie trots melden dat we een overeenstemming hebben bereikt met onze huidige hoofdtrainer Eric Geijtenbeek voor een verlenging van één jaar.

Dit betekent dat Eric ook voor het seizoen 2023-2024 langs de zijlijn van onze selectie is te bewonderen en daar zijn we blij mee. Met de verlenging van het contract begint Eric aan zijn tweede jaar als hoofdtrainer bij ASVD I Q-cape. Zowel voor TC en bestuur als Eric zelf was verlenging een logische keuze:
Eric zelf daarover: “Ik ben dit seizoen begonnen aan een interessante en uitdagende opdracht met een grotendeels jonge minder ervaren groep spelers. Er is veel individuele groei doorgemaakt, maar stapje voor stapje ook groei als team. Ik wil deze spelers bij dat proces ook volgend jaar graag helpen”.

Voorzitter Jan Bernaards ziet het ook zo: “ We wisten dat Eric een uitdagend seizoen tegemoet zou gaan met deze relatief jonge selectie maar zijn zeer verrast over de progressie die Eric met deze groep al heeft gemaakt gedurende dit seizoen. Dit seizoen staat voor onze club in het teken van handhaving maar met deze progressie mag ik volgend seizoen misschien al denken aan het hoger leggen van de lat. We zijn blij dat de gesprekken met Eric effectief verlopen zijn en hem daardoor een seizoen langer aan onze club mogen verbinden.”

Welkom Erik voor een nieuw seizoen bij ASVD I Q-cape.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/02/8D25D355-08E1-48B2-8E05-998AFBEFFDAD-scaled-e1676472797435.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021