BREAKING NEWS

5 februari 20230

DRONTEN 5 FEBRUARI 2023 DOOR JAN BERNAARDS
Met trots mag ik aan de leden en andere belanghebbenden van onze mooie club aankondigen dat we na een intensieve zoektocht een nieuwe hoofdsponsor voor de komende 3 jaar hebben gevonden. Het bedrijf wat zich aan onze club wat betreft naam maar ook wat betreft inbreng gaat verbinden is Q-Cape.

De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor is gedaan door een groep mensen die ik zeer dankbaar ben voor de tips, hulp en gesprekken.
Een speciaal woord van dank daarom aan Sjoerd, Stefan en Cor!

De gesprekken die wij met Yvonne en Leo van Q-Cape hebben gehad waren constructief maar bewijst ook dat we met het nieuwe jeugdbeleid onder aanvoering van Petra onze vereniging mooi kunnen promoten. Yvonne en Leo hebben twee dochters in de jeugd spelen en kennen onze vereniging inmiddels goed genoeg om de keuze te maken ons te ondersteunen door hoofdsponsor te worden.

Daarnaast op hetzelfde moment hebben wij VWA Digital Agency en Airnoud bereid gevonden om zich de komende 3 jaren als co-sponsoren aan de club te verbinden. Ik ben blij en ook trots dat mijn goede vriend Dirk samen met zijn zakenpartner Berco deze stap heeft genomen namens VWA en Vera en Arnoud als zeer betrokken ouders namens Airnoud. De sponsorborden, wedstrijdshirts en de inspeelshirts zijn inmiddels in productie en hopen we op een feestelijk moment, bij de herstart van het veldseizoen te kunnen uitreiken.

Dank alle drie de nieuwe sponsoren en welkom bij onze club.

Vanaf heden mogen we ons zelf ASVD I Q-Cape gaan noemen!

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/qcape.jpg
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/qcape.jpg

Q-cape is importeur van de hoogste kwaliteit biologische pompoenen en zoete aardappelen uit Zuid-Afrika aan de Europese retail, groothandel en catering.

Binnenkort vindt u op onze website en socials een inkijkje in de werkzaamheden en het bedrijf van onze nieuwe hoofdsponsor.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/vwa3.jpg

VWA is een bedrijf wat zich specialiseert op concepten & strategie, online marketing, development en business integratie.

Over deze sponsor vindt u binnenkort meer op de website en onze socials.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/02/WhatsApp-Image-2023-02-05-at-10.07.04-e1675592074608.jpeg

Airnoud is een bedrijf welke zich specialiseert in plaatsing, onderhoud en reparatie van airconditioningsystemen.

Binnenkort vindt u op onze website en socials meer over deze sponsor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021