Huldiging Nederlands Kampioen Beachkorfbal

21 januari 20230
Huldiging Nederlands Kampioen Beachkorfbal outdoor bij Sportverkiezingen Op vrijdag 3 februari zijn weer de jaarlijkse de sportverkiezingen van gemeente Dronten in de Meerpaal. Bij deze verkiezingen worden ook de Nederlandse Kampioenen gehuldigd. De sportverkiezingen beginnen om 20:00 uur.
Op zondag 21 augustus ging de selectie van ASVD-Korfbal naar Scheveningen naar het Nederlands Kampioenschap Beachkorfbal outdoor. Een combinatie van korfballen en een dagje strand. Het team ASVD 2 wist daar de poule wedstrijden goed door te komen en versloeg in de finale BEP met 12-5.
Daarmee was AVSD dus Nederlands Kampioen Beachkorfbal. Een mooie reden voor een huldiging door de wethouder van sportzaken.
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/NK-Beachkorfbal-2022.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021