SPONSORNIEUWS | AUTOBEDRIJF VAN GORKUM BREIDT SPONSORSCHAP UIT

20 januari 20230

Op zaterdag 14 januari 2023 heeft Hilco Blokzijl namens de sponsorcommissie nieuwe wedstrijdshirts overhandigd aan de E4. Gwenda Brouwer-van Gorkum was mede vanuit Autobedrijf Van Gorkum aanwezig om de shirts aan het team te geven. Nadat ’s ochtends de shirts overhandigd waren, reisde het team af naar Emmeloord om vervolgens met een 4-8 winst weer terug te keren in Dronten.

Autobedrijf Van Gorkum is al jarenlang trouw sponsor van onze mooie vereniging en is bij meerdere teams te vinden als shirtsponsor. Bij het autobedrijf kunt u terecht voor jonge occasions, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Door de jaren heen heeft Autobedrijf Van Gorkum enkele mooie acties voor ASVD-leden gehad en ook voor dit jaar ligt er een mooie actie in het verschiet. Houd daarvoor de nieuwsberichten en de socials in de gaten, want binnenkort volgt hier meer over!

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/Picture1.jpg

Foto: (achter van links naar rechts) Hilco Blokzijl (sponsorcommissie), Gwenda Brouwer-van Gorkum (namens Autobedrijf Van Gorkum) en Gerlinde Broeze-den Bakker (coach).

Foto: (voor) ASVD Korfbal E4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *