Uitnodiging informatieavond | Nieuw sportpark

20 januari 20230

Het bestuur en de projectgroep nieuw sportpark willen alle leden van harte uitnodigen op maandag 30 januari aanstaande om 20.00uur in de Treffer voor een informatieavond over de voorstellen die er nu liggen over het nieuwe sportpark. Tijdens die bijeenkomst willen we de leden informeren over de ontwikkelingen rondom een mogelijk nieuw sportpark op onze huidige locatie.

In de afgelopen jaren zijn er diverse overleggen geweest met de Gemeente Dronten, SV Reaal Dronten, ASVD Korfbal en ASV Voetbal. Wij vinden het belangrijk dat leden tijdig geïnformeerd worden en vragen kunnen stellen. De input van onze leden zal door de projectgroep teruggekoppeld worden naar de werkgroep van de drie verenigingen en de gemeente.

https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2023/01/27358C5A-A005-4BAC-AF97-B2BA1FC4B9BE.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *