Geslaagde start van het zaalseizoen!

16 november 20220
40681737-c261-4653-9eb1-d7c4d78a3d33 (1)

Afgelopen zaterdag, 12 november, was er een dag vol korfbal te zien in Sporthallen ’t Dok. De dag begon met leuke en leerzame clinics voor alle jeugd van ASVD Korfbal. Maar liefst 160 (!) jeugdspelers waren aanwezig. Voor de jongste jeugd had Petra Leijten een leuk programma bedacht. Na een goeie warming up, stond er een heel spellenparcours klaar en werd er een snel tikspel gespeeld. Alle spelletjes stonden onder leiding van diverse selectiespelers en een aantal andere enthousiaste begeleiders!

In de andere zaal had Eric Geijtenbeek een programma gemaakt voor de oudere jeugd. Samen met een aantal selectiespelers werd er met- en tegen elkaar gespeeld en geoefend.

Na afloop van beide clinics ging de hele groep op de foto en was er tijd om handtekeningen te scoren bij de selectiespelers en Dokkie.

Daarna was het de beurt aan ASVD 3 en ASVD 4 om een oefenwedstrijd te spelen. De wedstrijden tegen Antilopen 4 en Dos Kampen 3 werden allebei in winst omgezet.

Vervolgens was het tijd voor de wedstrijden van de selectie. ASVD 2 startte tegen Antilopen 2 en speelde de 2e wedstrijd tegen Noviomagum 2. Na afloop van deze wedstrijden was het de beurt aan de 1e teams, waarbij ASVD 1 tegen dezelfde tegenstanders speelde als het 2e. Er werden leuke wedstrijden met faire duels gespeeld welke als goede voorbereiding gezien kunnen worden voor het zaalseizoen.

Alle vrijwilligers die tijdens deze dag een steentje hebben bijgedragen, willen wij hier voor bedanken. Een leuke start, van hopelijk een succesvol en sportief zaalseizoen!

Starttoernooicommissie 2022,

Thirza Hammer
Johanneke van Bussel
Alwin Nieuwlaar
Nick Beusink
Ingrid de Boer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
https://asvdkorfbal.nl/wp-content/uploads/2022/11/vomar.png

Twitter feed is not available at the moment.