Kortweg week 44

31 oktober 20220

KORT WEG

ASVD S4ASVD 4 - Westergo 2

Dit weekend speelde de senioren 4 haar laatste buitenwedstrijd. Dit seizoen was er nog geen winst gepakt, maar zijn er wel een aantal tegenstanders getroffen waar de winst dichtbij kwam. Een van deze tegenstanders was Westergo 2 waar we het deze week tegen mochten opnemen. Het eerste doel van deze wedstrijd was om meer dan drie doelpunten te scoren, aangezien we de laatste drie wedstrijden hier steeds op bleven steken. Op minuut 26 was ons eerst doel al behaald: een voorsprong van 4-1.

Het spel bleef dynamisch en de een naar de andere bal vloog erin. Met 12-3 gingen we de rust in. Vanaf hier werd het spannend; de vorige keer gingen we namelijk ook met een flinke voorsprong de rust in, maar moesten we alsnog de winst afgeven. In de rust zetten we ons volgende doel: op naar de 20 doelpunten. We moesten wat op gang komen, maar we pakten deze keer door op een razend tempo. De een naar de andere bal vloog erin en bijna iedereen heeft wel een keer gescoord!

Met nog een paar minuten te spelen brook er een crisis aan en werd een time-out ingelast door de coach: we hadden de 20 doelpunten bereikt. Wat nu? Nog maar een nieuw doel dan: 25 doelpunten. En ja hoor, ook dat doel werd behaald. Doordat we de hele wedstrijd fel durfde te verdedigen, heeft de tegenstander uiteindelijk maar acht doelpunten kunnen maken en eindigde we de wedstrijd met een stand van 25-8. Nu op naar het zaalseizoen!

Start van het zaalseizoen 2022-2023

HoursMinutesSeconds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021