ASVD A2 Kampioen!

24 oktober 20220

De reguliere veldcompetitie voor het breedtekorfbal was al afgelopen, maar 22 oktober had ASVD A2 nog een inhaalwedstrijd tegen Emmeloord A2. Bij winst van ASVD zouden 3 van 4 ploegen uit deze poule kampioen zijn; Hellas ’63, Emmeloord én ASVD. Met een goede wedstrijd en een ruime 14-8 overwinning deed ASVD wat nodig was. Goede samenwerking leidde tot een paar fraaie doelpunten. Uit in Emmeloord was er nog met 11-5 verloren. Zet deze verbetering door in de zaalcompetitie!

Na de wedstrijd waren er de medailles en natuurlijk de teamschaal. Gefeliciteerd: Asmara, Jorren, Anna, Britt, Dieuwke, Elise, Jaimy, Lisa, Malin, Maren, Marit, Martijn en Thijs. Ook dank aan de invallers van afgelopen seizoen; o.a. Isa, Jasmijn, Jelle en Nikkie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021