Kampioenen ASVD najaar 2022

16 oktober 20220

De herfstvakantie is begonnen en voor de meeste breedtekorfbalteams stond al weer de laatste veldwedstrijd van dit kalenderjaar op de agenda. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer kampioensteams bij ASVD. Er konden maar liefst 4 teams gehuldigd worden. De bardienst begon al op tijd met het bakken van alle frietjes. Dank daarvoor!

A2
Volgende week maakt A2 nog kans op het kampioenschap. Winst op Emmeloord A2 is daarvoor noodzakelijk. De wedstrijd is om 12:00 op ons veld.

C1
ASVD C1 was vorige week kampioen geworden, maar wilde graag ongeslagen blijven. De moeilijke uitwedstrijd tegen Wit-Blauw C1 stond nog op het programma. Het vizier stond vandaag niet op scherp en Wit-Blauw won met 11-4. Beide ploegen zijn daarom kampioen. Terug in Dronten waren er ook voor Amber, Tessa, Aidan, Cas, Caylen, Celena, Finn, Jasmijn, Kathy, Kirsten, Loreen, Luuk, en Perre medailles, patat en drinken.

E1
Om 11:00 uur speelde E1 tegen Dindoa E5. Een dik uur eerder had Dos Kampen E2 echter al van Exakwa E2 gewonnen, waardoor E1 geen kans meer had op het kampioenschap. Wel won E1 de wedstrijd met 10-2 van Dindoa.

E3
E3 speelde ook om 10:00 uur thuis en moest winnen van Elburg E3 om kampioen te worden. Helaas verloor E3 met 7-10 en werd Elburg E3 kampioen.

E4
ASVD E4 speelde om 9:30 uur in Kampen bij DOS. Ze wonnen hun wedstrijd met 0-8 van Dos Kampen E3. Het kampioenschap was binnen met alleen verlies in Wezep bij Rood-Wit.
Gefeliciteerd Gerlinde, Martijn, Babette, Hilde, Ilmar, Jesse, Liz en Tess. Terug in Dronten wachtten ook ver hen de medailles, frietjes en drinken.

F4
F4 moest vandaag naar Zwolle om tegen Sparta F2 te spelen. Ook vandaag werd er met maar liefst 6-16 gewonnen. Alle 6 de wedstrijd gewonnen en een dik verdiende medaille voor Petra, Marit, Gijs, Liz, Maud, Nathan, Noa en Tess.

F3
Om 10:00 uur had ASVD F3 en wedstrijd tegen ASVD F1. Deze spannende wedstrijd eindigde in 2-2.  Ook bij de strafworpen was er een gelijk spel. Hiermee eindigde F3 boven aan met 11 punten uit 6 wedstrijden. Na de wedstrijd waren er de medailles, drinken en een bakje friet voor deze kampioenen.  Gefeliciteerd, Cathelijne, Lisa, Isa, Lauren, Levi, Sanne en Stijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021

Twitter feed is not available at the moment.