Kortweg

9 oktober 20220

Velen zullen het nog kennen, anderen moeten het misschien (her)ontdekken het wedstrijdverslag in korte vorm; ook wel “kortweg”. Nu de site weer gevuld mag worden met mooie en vooral nieuwe content is er het plan deze weer in oude glorie terug te laten keren.

Het schrijven van een ‘goed’ kortweg bestaat uit een aantal elementen:
* Vermelding van hoogtepunten
* Benoemen van de scores (liefst incl ruststand)
* Samenvatting van het wedstrijdbeeld

Graag vernemen wij als webredactie of jullie dit leuk vinden, en of het mogelijk is om dit elke week te kunnen publiceren, want als er maar een enkel team aan meedoet is het natuurlijk lang niet zo leuk als dat er meerdere aan zouden meewerken.

Iedereen kan een kortweg schrijven, iedereen vindt het leuk om te lezen. Daarom is het vanaf nu mogelijk deze in te sturen via de site. Elke zondagmiddag, zal er van de ingezonden stukjes, een bericht verschijnen op de site en onze socials.

Als trainer / coach schrijf je een aantal regels tekst welke je vervolgens instuurt voor zondag 14:00.

Wat moet je dan ongeveer schrijven? Dat is helemaal aan jou/jullie, hieronder een voorbeeld van de Midweek van afgelopen week.

Publiekstrekker
Vandaag de return van de uit wedstrijd van vorige week, waarin we met een licht gewijzigde samenstelling aantraden.

Door het geringe aantal wedstrijden deze woensdag was het publiek in behoorlijke aantallen op de wedstrijd afgekomen. In de eerste helft konden we het voor hun echter niet waarmaken om het verwachtte vermaak te bieden. En keken we aan tegen een achterstand van 3-8.

In de tweede helft, waarin de wind aantrok wisten we de mand 5 maal meer te vinden, helaas was het Oranje Zwart wat ook door bleef scoren en ook deze week de punten behield. Eindstand 8-18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ASVD | Q-CAPE

Korfbal club uit Dronten
Code: ASDRO2021

Code ASDRO2021