De zomervakantie is weer voorbij en het korfbalseizoen gaat weer beginnen.
In de Coronaperiode en de zomervakantie zijn er nieuwe kunstgrasvelden aangelegd bij ASVD | PV Systems.
Deze velden kun je natuurlijk komende week al gebruiken bij de trainingen.

Op zaterdag 29 augustus is er een Startdag. Deze begint met een ontbijt (geef je wel even op) en daarna spellen voor de hele familie.
’s Middags zijn er oefenwedstrijden voor veel teams, zie de website www.asvdkorfbal.nl.
Van 11:00 tot 13:00 uur kun je ASVD-kleding kopen bij de kledingcie. Ook zijn er oude korfbalballen te koop voor slechts € 5. (vooral maat K5)

Rond 15:00 uur zal de wethouder sportzaken, Ton van Amerongen samen met voorzitter Jan Bernaards van ASVD | PV Systems, de nieuwe korfbalvelden officieel openen.
U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.  (Vanwege Corona verplicht van tevoren aanmelden via info@asvdkorfbal.nl)
Na de opening is er een oefenwedstrijd tussen ASVD | PV Systems 1 en Wit-Blauw /Green Organics 1.
‘s avonds is er een daghap verkrijgbaar, hou de website in de gaten hiervoor.

Verder vragen we nogmaals uw aandacht voor de Coronaregels. Zie de bijlage.
Voor- en na het sporten zijn er met name voor de 18+ers regels i.v.m. de vereiste 1,5 meter afstand.
Ook geldt voor iedereen en altijd, heb je klachten blijf dan thuis.
Help Covid19 buiten de deur te houden!

Tot zaterdag 29 augustus,

Bestuur ASVD | PV Systems