Nu de trainingen weer zijn begonnen, de opening van het veld en start van het nieuwe seizoen aanstaande is, heeft het bestuur een nieuwe update van de geldende corona maatregelen uitgebracht. Deze maatregelen gelden voor alle leden, supporters en bezoekers van ASVD | PV Systems en zijn direct van kracht. Hieronder zijn de belangrijkste afspraken vermeld:

Afstand
Samen houden we nog steeds 1,5 meter afstand. Dit doen we langs het veld, in de kantine of in de tent.

Gezondheidsklachten
Als je verkouden bent, koorts hebt of andere verschijnselen blijf je thuis.

Logboek
Iedereen wordt verzocht in de kantine het aanwezigheidslogboek te tekenen voor eventueel contactonderzoek.

Kleding
Kom als je een wedstrijd hebt bij voorkeur in sportkleding naar het veld.

Omkleden / Douchen
Er geldt in de kleedkamers een maximum aantal van 6 spelers. Er zullen ook meer kleedkamers open zijn.
Douchen mag met maximaal 2 personen tegelijkertijd.

Uitwedstrijden
Als we naar uitwedstrijden gaan geldt er maximum van 4 personen per auto, het dragen van een mondkapje wordt hierbij geadviseerd.

Aanmoedigen
Spreekkoren aanheffen, zingen en/of schreeuwen bij wedstrijden is niet toegestaan.

Betalen
In de kantine betalen we zoveel mogelijk contactloos.