NieuwsPraktische info

Schema voor teams voor schoonmaak kleedkamers

By 7 april 2019 mei 29th, 2019 No Comments

Schoonmaak kleedkamers door teams.
De schoonmaak vindt plaats (bij voorkeur) op de maandagavond 19.00 uur, of een andere avond waarop zoveel mogelijk mensen van het team kunnen schoonaken en zal ongeveer, afhankelijk van opkomst, 1,5 uur duren. De aanvoerder (m/v) is aanspreekpunt en verantwoordelijk dat het team op tijd, en met minimaal 6 personen, aanwezig is. Bespreek dit dus van tevoren met je team, wie wel/niet kan, en zorg zelf tijdig voor aanvulling (ouders/broers/zussen/vrienden of vriendinnen) als je mensen te kort dreigt te komen. Als een team, bijvoorbeeld een midweek of de fitters, liever op de maandagmorgen met de vaste ploeg meedoet dan kan dat ook. Lukt het niet om op de maandag voldoende mensen bij elkaar te krijgen dan kunnen de kleedkamers ook op zaterdag, na de wedstrijden worden schoongemaakt.
Overleg een afwijking van het rooster wel even met het aanspreekpunt:  Alexander van den Hemel tel.: 06 53362473 of email bc@asvdkorfbal.nl
In de kleedkamers komen lijstjes te hangen met daarop de werkzaamheden.

Rooster:
Week 16, Vanaf Maandag 15 april                                                 Junioren A3

Week 16, Zaterdag 20 april na de wedstrijden of

Week 19, Vanaf Maandag 6 mei                                                     Senioren 1

Week 20, Vanaf Maandag 13 mei                                                  Junioren A2

Week 21, Vanaf Maandag 20 mei                                                  Senioren MW1 en Fitters

Week 22, Vanaf Maandag 27 mei                                                  Senioren 3

Week 23, Vanaf Maandag 3 juni                                                     Senioren 2

Week 25, Vanaf Maandag 17 juni                                                  Junioren A1