ASVD | PV SYSTEMS C1 naar het Nederlands Kampioenschap!

By 31 maart 2019 No Comments

Het is ASVD | PV SYSTEMS C1 gelukt om een plaatsje te bemachtigen op het Nederlands Kampioenschap voor C aspiranten op zaterdag 6 april in Wijk bij Duurstede.

ASVD | PV SYSTEMS C1 plaatste zich afgelopen zaterdag, door winst op Drachten van der Wiel C1. ASVD  C1 werd hierdoor 2e in de hoofdklasse A, achter Heerenveen C1. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Het toernooi duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Vanaf 9:00 uur is de zaal open. ASVD | PV Systems C1 speelt haar 1e wedstrijd om 11:30 uur.
Meer info op http://nkc2019.kvviking.com/

Bij terugkomst is er weer een gezamenlijke maaltijd in de Treffer voor de C1. Ook als je niet in het team zit (ouders, broertjes, zusjes, supporters) kun je hieraan meedoen. Je moet je dan wel opgeven bij het secretariaat (secretaris@asvdkorfbal.nl) uiterlijk  donderdag 4 april 2019.

De kosten voor niet teamleden zijn € 5,00 per persoon. Ben je 12 jaar of jonger dan kost het € 2,50.

(Let op, je krijgt een mailtje terug als je genoteerd staat! Van de spelers en officiële begeleiders ga ik er vanuit dat ze sowieso mee eten, dus die hoeven zich niet apart op te geven.)

Namens het bestuur van ASVD | PV Systems
Titia Elema, secretaris.