Adri Kok nieuwe hoofdtrainer ASVD | PV Systems

By 8 maart 2019 No Comments

Na het aangekondigde vertrek van de huidige hoofdtrainer/coach van de selectie van ASVD | PV Systems is de Technische Commissie in nauw overleg met het bestuur  op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie voor het seizoen 2019/2020.

Bij het aantrekken van een nieuwe trainer/coach was het van groot belang dat de huidige speelwijze van ASVD | PV Systems gewaarborgd blijft. Met het spelen van het zogenaamde “dynamisch korfbal” heeft de selectie van ASVD zich in de afgelopen jaren zeer goed kunnen ontwikkelen en strijdt op dit moment in de 1e klasse zaalcompetitie voor het kampioenschap. De groei die de selectie van ASVD | PV Systems de afgelopen jaren onder leiding van Wilbert Leendertse heeft doorgemaakt moet voortgezet worden. Naast goede sportieve prestaties wordt er ook van de nieuwe hoofdtrainer verwacht dat de hele selectie een hecht team blijft.

Wij zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat voor het seizoen 2019-2020 Adri Kok is aangetrokken als nieuwe trainer-coach. Adri Kok heeft een indrukwekkende loopbaan achter zich als korfbaltrainer en -coach. Vanaf 1993 heeft hij bij verschillende verenigingen de functie van trainer/coach vervuld en hij heeft tijdens zijn loopbaan de nodige promoties en kampioenschappen behaald. Zo behaalde hij met De Hoeve in zijn laatste drie jaar zes kampioenschappen op rij, werd daarna landskampioen veld met Dos’46 A1, was vervolgens vijf jaar trainer bij KIOS en is op dit moment met zijn huidige club CSL nog in de race voor de titel. De spelwijze van ASVD | PV Systems is Adri op het lijf geschreven. Maar ook zijn rol als mens, teambuilder en uiteraard coach sluiten goed aan op de wensen van ASVD | PV Systems om het huidige bereikte niveau te consolideren en de individuele en teamprestaties van de selectiespelers verder te ontwikkelen.

Wij heten Adri Kok dan ook van harte welkom bij de vereniging en wensen hem en zijn staf heel veel succes toe.

Bestuur en Technische Commissie ASVD | PV Systems.