Nieuws

ASVD | PV Systems sportploeg gemeente Dronten!

By 18 januari 2019 januari 20th, 2019 No Comments

Zojuist is het eerste team van ASVD korfbal gekozen tot sportploeg van het jaar van de gemeente Dronten! Een mooie prestatie. En dat terwijl ons vlaggenschip geen eens kampioen is geworden. Maar het nivo van het spel is niet onopgemerkt gebleven. Het team van de afscheid nemende trainer Wilbert Leendertse speelt attractief korfbal, waarbij elke speler even belangrijk is. Het leidde vorig jaar bijna wel tot het kampioenschap. Dit jaar staat de Drontense formatie met 10 punten uit vijf wedstrijden bovenaan. Maar dat betekent niet dat het zo maar het kampioenschap gaat binnenhalen. Integendeel. Met Phoenix en KIOS zijn er nog wel wat kapers op de kust. Morgen speelt ASVD | PV Systems thuis om kwart voor zeven tegen het sterk geachte Phoenix. Dan kan het laten zien dat de uitverkiezing van vanavond terecht is geweest. Tot morgen!

Loading