Nieuws

Willen de leden, ouders en iedereen de ASVD korfbal een warm hart toedraagt dit lezen!

By 24 december 2018 No Comments

Op de ALV van maandag 26 november is Margareth van Meerveld afgetreden als voorzitter van ASVD | PV Systems. Onlangs heeft Rikkert-Jan Pietersen aangegeven per eind december zijn bestuurslidmaatschap op te zeggen, i.v.m. gewijzigde werk- en studiesituatie. Wij danken Margareth en Rikkert-Jan voor hun inzet in de afgelopen jaren.
 Het bestuur van ASVD bestaat vanaf januari nog maar uit drie personen. Dat is te weinig, onwenselijk en statutair niet toegestaan. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar extra bestuursleden en andere vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe minder uitvoerend werk er op de bestuursleden neer komt. Zo zijn we heel blij dat Susan Kleiker notulist van het bestuur is.

Heb je interesse in een bestuursfunctie of andere vrijwilligersfunctie bij ASVD | PV Systems neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie (vrijwilligers@asvdkorfbal.nl) of met het bestuur (secretaris@asvdkorfbal.nl).
Er liggen voldoende uitdagingen, onder meer m.b.t. accommodatiebeheer (vernieuwing kunstgras, verbetering terras), de werving van leden, vrijwilligers en sponsoren en de aansturing en communicatie binnen en buiten de vereniging.
Denk de komende vrije dagen eens na over je rol binnen ASVD | PV Systems. Zonder vrijwilligers geen (sport) vereniging.
Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019 gewenst.

Bestuur ASVD | PV Systems
Sjoerd, Raymond en Titia