Opzeggingen.

By 12 juni 2018 No Comments

Mocht je niet meer als (spelend) lid willen uitkomen volgend seizoen, geef dit dan z.s.m. door
aan de TC én aan de ledenadministratie.
We hopen natuurlijk dat iedereen volgend seizoen weer van de partij is, maar als dat niet mogelijk is, willen we dat graag z.s.m. weten.
Ook als je je inventarisatieformulier voor de TC al hebt ingeleverd, en je wilt gaan stoppen moet je dit z.s.m. zelf doorgeven aan de ledenadministratie!
Opzegging dient voor 30 juni schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie. Geef bij het opzeggen aan of je je lidmaatschap wilt opzeggen of om wilt zetten naar overig lid. Ben je te laat met opzeggen, dan ben je de gehele contributie over het seizoen 2018/2019 verschuldigd.
Opzeggen kan door te mailen naar ledenadministratie@asvdkorfbal.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per post naar:
Geralde Koster, Beiersgulden 12, 8253 DT Dronten.
Graag ook mailen naar tz@asvdkorfbal.nl, de TC kan de mutaties dan verwerken in de nieuwe teams.
Alvast bedankt voor de medewerking,

TC ASVD-Korfbal
Ledenadministratie ASVD-Korfbal