Op de laatste korfbaldag van het seizoen 2021-2022 speelde ASVD A2 een inhaalwedstrijd tegen Hellas 63 A2. Na afloop van de Schutterstrofee werd snel het hoofdveld ontruimt zodat daar de kampioenswedstrijd gespeeld kon worden.

A2 wist de hele wedstrijd aan de goede kant van de score te blijven, maar liep nooit ver uit. Bij een voorsprong verslapte de aanvalskracht ietwat en werd soms minder goed samengewerkt. Als Hellas ’63 weer dichter bij kwam werd er toch steeds weer gescoord. Dit leverde een mooie 14-12 overwinning op en het 2eveldkampioenschap van het seizoen voor het door Wisfitgesponsorde team. Ook voor de A2 medailles en een hapje en drankje op het terras. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat, Britt, Dieuwke, Elise, Jaimy, Jinte, Maren, Martijn, Marijn, Thijs, Tim, en de trainers Anouk, Lisette en Tycho.