Beste leden, ouders en andere belanghebbende,

De afgelopen weken zijn wij als TC druk bezig geweest met het maken van de teamindeling voor het seizoen 2022/2023. Omdat de reguliere competitie na komend weekend is afgelopen, hebben wij besloten dat zondag 19 juni om 18.00 uur de (concept)-teamindeling gepubliceerd wordt op de website.

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent de keuzes die zijn gemaakt. Via de mail zal er over de teamindeling niet worden gecommuniceerd. De TC is op woensdagavond 22 juni aanwezig in de Treffer voor het beantwoorden voor vragen. Mocht je/u hier gebruik van willen maken, kan er via de mail een afspraak gemaakt worden. Dit kan door middel van het sturen van een mail naar tz@asvdkorfbal.nl. Wij geven dan een tijd door waarin u langs kunt komen. Een gesprek is alleen mogelijk wanneer hier van tevoren een afspraak over is gemaakt via de mail. Er is dit jaar geen inloopavond.

Omdat de competitie dit jaar langer doorloopt dan voorgaande jaren, is er besloten dat er dit seizoen nog niet in de nieuwe teams getraind wordt. Het is aan de huidige trainers om te besluiten wanneer de laatste training is.

Opzeggen van het lidmaatschap voor volgend seizoen kan tot 30 juni 2022.

Mochten er vooraf nog vragen zijn over bovenstaande, dan kan contact worden opgenomen met de TC via tz@asvdkorfbal.nl.

Met sportieve groet,

De Technische Commissie