Onderstaand een aantal uitnodigingen voor toernooien.
Wanneer je je als team op wilt geven staat dat vrij. Mochten er ASVD-activiteiten op die datum zijn gepland wordt echter wel verwacht dat je dan daaraan mee doet!
Eventuele inschrijfgelden door het team zelf te voldoen, scheidsrechters en vervoer zelf regelen.

CKV DES   Delft

Aanstaand pinksterweekend mogen we weer, een mooi weekend van vrijdagmiddag tot en met maandag. Deelnemers zijn welkom voor drie overnachtingen, twee maaltijden, drie feestavonden, twee wedstrijddagen en apenkooien op zondag.
Kleine sfeerimpressie? Zie onze facebook of instagram @DES.toernooi

Wie? Jij, met je eigen gekozen team van maximaal 12 deelnemers
Wat? Korfballen, activiteiten, bbq’en en feesten voor slechts € 49,95
Waar? CKV DES in Delft
Wanneer? 3 tot en met 6 juni 2022

Inschrijven kan via https://destoernooi.nl/inschrijven/

KV Oost-Arnhem

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert korfbalvereniging Oost-Arnhem weer haar jeugdtoernooi.
Voor de 26ste keer wordt er gestreden om mooie kampioensprijzen.
Natuurlijk zijn gezelligheid en sportiviteit minstens zo belangrijke ingrediënten van dit toernooi.

Dit jaar is er voor het eerst de mogelijkheid om te overnachten, mee-eten en een feestavond, lees verder op: https://oost-arnhem.nl/over-oost-arnhem/activiteiten/jeugdtoernooi/.
Natuurlijk zal de dag invulling van het jeugdtoernooi gelijk blijven en is het een mooie afsluiting voor veel verenigingen.

Graag stellen we uw vereniging in de gelegenheid zich in te schrijven.
We streven naar 6 teams per poule; elk team speelt dan 5 wedstrijden.
We willen minimaal 18 poules samenstellen.
Elke vereniging levert minimaal één scheidsrechter, bij deelname van meerdere teams verwachten we ook meer scheidsrechters.

De afgelopen jaren hebben wij voor de F-jeugd een verkort programma gehanteerd. Dit zullen wij dit jaar ook voor de laagste E-jeugd doen. Zij zullen tot uiterlijk 14.00 uur spelen.

Op onderstaande lijst kunt u zien in welke klassen u zich kunt inschrijven.
– A-jeugd Hoog (HK, OK en 1e klasse)
– A-jeugd Midden (2de en 3de klasse)
– A-jeugd Laag (4de en 5de klasse)
– B-jeugd Hoog (HK en 1e klasse)
– B-jeugd Midden (2de en 3de klasse)
– B-jeugd Laag (4de en 5de klasse)
– C-jeugd Hoog (HK en 1e klasse)
– C-jeugd Midden (2de en 3de klasse)
– C-jeugd Laag (4de en 5de klasse)
– D-jeugd Hoog (HK en 1e klasse)
– D-jeugd Midden (2de klasse)
– D-jeugd Laag (3de en 4de klasse)
– E-jeugd Hoog 4-tal (1e en 2de klasse)
– E-jeugd Midden 4-tal (2de klasse) / halve dag
– E-jeugd Laag 4-tal (3de klasse) / halve dag
– F-jeugd Hoog 4-tal (1e klasse) / halve dag
– F-jeugd Midden 4-tal (2de klasse) / halve dag
– F-jeugd Laag 4-tal (3de klasse) / halve dag

Een toernooi met meer dan 1.200 deelnemers kun je alleen organiseren als er voldoende financiële middelen zijn.
Wij vragen een bijdrage van €15,- en voor de teams die eenvakskorfbal korfbal een bijdrage van € 12.50.
Net als de vorige jaren zullen alle spelers een teamfoto mee na huis krijgen.

Wij vragen u om vóór 15 mei 2022 te reageren, dit kan online https://www.tournify.nl/live/oost-arnhem/signup of via de e-mail toernooi@oost-arnhem.nl. Inschrijvingen verwerken we op volgorde van binnenkomst.

Voor meer informatie kunt u mailen naar toernooi@oost-arnhem.nl of bellen met Ruud Bekkers. (06-51862680)

KV Tempo  Alphen a/d Rijn

Wij hebben er even op moeten wachten, maar het mag eindelijk weer! Maandag 6 juni organiseert KV Tempo haar jaarlijkse Tempo Klaverblad Verzekeringen Groene Hart Pinkstertoernooi. Met bijna 100 deelnemende teams van jong tot oud en afkomstig uit Nederland, België en Duitsland is het één van de leukste toernooien van Nederland! Het toernooi is voor senioren, A, B, C, D, E en F jeugd. G teams zijn uiteraard ook van harte welkom!

Het toernooi start rond 09.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. Deelname is gratis.

Wij verheugen ons op het toernooi en hopen jullie te mogen ontvangen op ons complex in Alphen aan den Rijn.
Voor vragen over het toernooi kan je contact opnemen via pinkstertoernooi@kvtempo.nl of bel/app/sms naar Petra Kuiper 06-41356143