Op maandag 16 mei om 20:00 wordt de ALV van ASVD | PV Systems gehouden in de Treffer. Deze ALV zal zowel gaan over het afgesloten seizoen 2020-2021 als over het komende seizoen 2022-2023. In de week van 1 mei zullen de vergaderstukken per email verspreid worden.

Verder alvast een aankondiging voor de

SEIZOENSAFSLUITING / VRIJWILLIGERSBARBECUE
ASVD | PV Systems op 18 JUNI 2022

Het lijkt nog ver weg maar op zaterdag 18 juni is er weer de traditionele seizoensafsluiting bij ASVD | PV Systems. Na de laatste wedstrijd van ASVD 1 wordt er gebarbecued. Net als voorgaande jaren wil het bestuur alle mensen die zich voor de vereniging hebben ingezet  bedanken en daarom deze barbecue aanbieden. Deze barbecue is dus tevens het feest voor de verenigingswerkers. Wekelijks zijn de trainers, coaches en scheidsrechters voor de vereniging in touw. Meer op de achtergrond, maar zeker niet minder belangrijk, alle vrijwilligers die het commissie-, bestuurs- en uitvoerende werk doen.

Half mei volgt meer informatie over het opgeven (niet opgeven = niet meedoen). Kijk alvast in je agenda of je mee wilt doen.

Bestuur ASVD | PV Systems