Het bestuur van ASVD | PV Systems is zeer verheugd u de naam van de nieuwe trainer kenbaar te kunnen maken: Eric Geijtenbeek.

Eric is in korfballand zeker geen onbekende, de bij het KNKV (korfbalbond) werkzame korfbaladviseur ademt korfbal.
Als voormalig trainer van diverse clubs waaronder Valto,  KVA, Sporting Delta, HKV/Ons Eibernest en Tweemaal Zes,
eventmanager van de Zaalfinale en huidige Teammanager van TeamNL U17 & U19,
kunnen we gerust stellen dat we een korfballer in hart en nieren naar Dronten hebben weten te halen.

“Uitgangssituatie is dat ik graag korfballers wil begeleiden en opleiden die spelplezier hebben en halen uit de wijze van spelen en trainen.
Maar daarnaast ook als selectie en als individu leren/ontwikkelen bij hun trainingen en wedstrijden en zich bewust worden van de korfbalbedoelingen en hun eigen handelen.

Dit alles moet positief gaan bijdragen aan een aantrekkelijk (beweeglijk)spel waarbij er veel succesbeleving is en er over meerdere schijven gescoord kan worden. De ambities van ASVD spreken mij enorm aan en mijn visie op korfbal sluit daar denk ik heel goed op aan, ik heb enorm veel zin in deze mooie nieuwe uitdaging!”, aldus Geijtenbeek

Ook de Technische Commissie en bestuur kijken uit naar het nieuwe seizoen, waar we onder de nieuwe trainer blijvend bouwen aan verbetering van het niveau, zonder het plezier in het korfbalspel te verliezen en wensen Eric in zijn nieuwe functie veel sportieve successen toe.