Het bestuur en de technische commissie hebben in verband met het ontbreken van een chemie tussen Brenda en de selectie besloten om voor het seizoen 2022/2023 op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.Vanwege de vertrouwensbreuk vanuit de selectie heeft Brenda besloten om per direct te stoppen als hoofdtrainster van ASVD.

Brenda was bezig aan haar eerste seizoen als hoofdtrainster. Zij volgende Gerwin Bos op die destijds wegens privé omstandigheden moest stoppen.We wisten wie we met Brenda in huis haalden en hadden er alle vertrouwen in dat zij met de selectie kon gaan bouwen aan een mooie toekomst.
Helaas is er vanwege het ontbreken van de chemie met de spelersgroep besloten om voor het volgende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Vanwege deze vertrouwensbreuk is er vanuit Brenda onvoldoende basis om het seizoen op een goede manier af te maken.

Als club betreuren we dit besluit, omdat Brenda in een lastige tijd is ingestapt en de club uit de brand heeft geholpen. Brenda heeft zich als echte ASVDer voor de volle 100% ingezet en daarvoor zijn we haar dankbaar.

De technische commissie is op dit moment druk bezig met het zoeken naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.