Nieuws

Algemene Ledenvergadering ASVD | PV Systems verder uitgesteld

By 12 januari 2022 No Comments

Algemene Ledenvergadering ASVD | PV Systems verder uitgesteld

In november jongstleden is besloten de najaars-ALV 2021 van ASVD | PV Systems uit te stellen naar maandag 24 januari 2022. Helaas zitten we nu nog steeds in een lockdown en hebben we voorkeur voor een fysieke vergadering in de Treffer i.p.v. een online vergadering. Daarnaast kost het meer tijd om de jaarcijfers van het Corona-seizoen 2020-2021 compleet te krijgen. Het bestuur heeft daarom besloten een beroep te doen op de verlengde “tijdelijke wet Covid-19 Justitie en Veiligheid”. Zodra de nieuwe datum voor de ALV bekend is, zal deze gecommuniceerd worden. De vergadering zal, zoals wettelijk verplicht is, uiterlijk eind mei 2022 plaats vinden.

Bestuur ASVD | PV Systems