ASVD-Korfbal en de avondlockdown

By 3 december 2021 No Comments

Inmiddels is duidelijk dat er komende weken na 17:00 uur niet meer gekorfbald mag worden, m.u.v. de (reserve) Korfballeague. De trainingen in Dronten komen dus allemaal te vervallen m.u.v. de Specials en de Kangoeroes.

De wedstrijden waarvan het aanvangstijdstip voor 15:30 uur ligt (in Dronten) gaan door. Indien dit wedstrijden zijn uit het wedstrijdkorfbal telt de uitslag NIET mee voor de competitie.
Verzoek aan scheidsrechters en zaalwachten om komende weken de tijd STRAK in de gaten te houden om uitloop te voorkomen. Dus ’s ochtends direct beginnen en korte rust en inspeeltijd houden (max. 3 minuten).

Indien ploegen NIET willen of kunnen spelen z.s.m. contact opnemen met het betreffende wedstrijdsecretariaat, zodat de wedstrijd afgemeld kan worden bij tegenstander en scheidsrechter. Eventueel kan de hal dan gebruikt worden voor oefenwedstrijden of training.

Verder is er de komende weken in ’t Dok op zaterdagochtend van 9:00-10:00 een extra uur beschikbaar voor trainingen. Eén uur is te weinig om alle trainingswensen in te vullen. Na overleg met de teams zal de TC per week beslissen hoe deze tijd ingevuld wordt door teams die die dag GEEN wedstrijd hebben.