Hieronder vind je het zaalwacht schema voor komend zaalseizoen. LET OP: de tijden die je in je mail krijgt kloppen NIET. Houd daarom onderstaand schema aan met de juiste tijden. Dus kijk wanneer je aan de beurt bent en zet het alvast in de agenda!

Zaalwacht moet gedaan worden door iedereen vanaf de C-jeugd. Kijk goed wanneer je aan de beurt bent. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
De zaalwacht voor de F en E wedstrijden gebeurt boven in het hok. Vanaf de wedstrijden van de D’s moet het bord naar beneden en gebeurt de zaalwacht in de zaal.

Mocht je niet kunnen op je ingedeelde dag dan moet je zelf vervanging regelen en dit mailen naar zaalwacht@asvdkorfbal.nl

Mocht je vragen hebben over de zaalwacht, dan mag je die natuurlijk stellen via bovenstaand e-mailadres. Bedankt alvast allemaal voor jullie hulp!!

ZAALWACHT SCHEMA 2021-2022