Hoi allemaal,

Natuurlijk komen jullie allemaal ons vlaggenschip aanmoedigen tijdens het starttoernooi op zaterdag13 november in sporthallen ‘t Dok. Om de dag nog feestelijker te maken wordt er een grote loterij georganiseerd met een prijzenpot ter waarde van € 2000,-!!

Om 15:45 zal de eerste trekking plaatsvinden in de linker zaal (waar ASVD | PV Systems speelt). De tweede trekking is rond 17:10 en in de rust van de laatste wedstrijd van 1 zullen we de winnaar van de hoofdprijs bekend maken. Alle gewonnen loten worden hiervoor terug gestopt in de bak en iedereen maakt dus weer kans op de hoofdprijs. LET OP, voor het winnen van de hoofdprijs MOET je aanwezig zijn in de zaal! Ben je hier niet meer aanwezig zal er opnieuw een lootje getrokken worden.

De hoofdprijs van de loterij is een rondvlucht boven Flevoland ter waarde van €250,- en is gesponsord door onze hoofdsponsor PV-Systems!

Ook verloten wij onder andere een waardebon t.w.v. €100,- voor een dagje eruit mogelijk gemaakt door CijferMeester Dronten, zijn er kaartjes van een wedstrijd van PEC Zwolle te winnen en een arrangement bij pannenkoekenhuis Hans en Grietje voor 4 personen. Kortom, allemaal prijzen die je echt wil winnen! Naast deze fantastische hoofdprijzen zijn er nog verschillende cadeaus en cadeaubonnen van lokale winkels en restaurants te winnen *.

De loten voor de loterij kunnen zaterdag 13 november vanaf 9:30 in ’t Dok gekocht worden en bedragen €2,- per stuk. Je kan de loten betalen via een QR code, maar contant mag natuurlijk ook.

Wees er wel snel bij want OP=OP!!

Het doel is natuurlijk om gezamenlijk zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onze mooie club. Wat we hier precies mee gaan doen staat nog niet vast en dus zijn wij heel erg benieuwd naar jullie ideeën! Op zaterdag 13 november zal er daarom een pot aanwezig zijn waar jullie je ideeën met ons kunnen delen. Ideeën mogen ook achtergelaten worden op de socials van ASVD | PV Systems en ASVD S3mteam of aan de organisatie verteld worden als jullie ons tegenkomen in de sporthal😊😊.

Kortom, een hele leuke loterij met geweldige prijzen!

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens het starttoernooi!

Met sportieve groet,

De loterij commissie:

Stefan Blokzijl, Alex Toes, Lisette de Vries, Joline Oosterhoff en Marloes van Bleijswijk

* Personen onder de 18 kunnen geen alcoholische prijzen winnen, tenzij ouders aanwezig zijn in de zaal. Als dit niet het geval is wordt er een alternatieve prijs overhandigd.