Afgelopen nacht heeft de Dokside trefbalnacht plaatsgevonden in sporthal de Beurs! 7 teams streden om de welbekende Dokside wisselbeker. Een avond vol gezelligheid, bitterballen en sportiviteit.
Op de foto’s zie je alle teamfoto’s en in het bijschrift lees je de namen van alle teamleden. Kijk vooral ook even naar alle kenmerkende outfits. De scheidsrechters hebben unaniem beoordeeld dat het prijsje voor de beste outfit is gegaan naar: The Criminals, leuk gedaan!
Het toernooi is gewonnen door Chicks van Oosterom, zij hebben de meeste mensen afgegooid. Hiermee winnen zij de beker en de daarbij behorende vermelding in het Groen Wit magazine en kunnen zij, nu het zaalseizoen weer gaat beginnen, een teamschaal hapjes scoren bij Sportcafé het Dok! Daar kunnen we straks weer gezellig eten en drinken na de wedstrijden.
Iedereen, bedankt voor jullie enthousiaste deelname en hopelijk zien we jullie weer bij een volgende activiteit!
Scroll naar beneden voor een sfeerimpressie.

Winnaars van de beste outfit! Jildou, Rixt, Sanne, Naomi, Menke, Tycho en Jesse.

Op Safari: Timo, Jurriën, Rik, Mirthe, michelle, Nicole en Britt.

Wannabe, 1, 2, 3: Thijmen, Jorn, Jacco, Jorren, Lisette, Hilco, Nick, Rixt en Tessa.

The Oldies: Jan, Wilbert, Alice, George, Vera en Wilmar.

Silvercreek: Lisa, Anna, Imke, Evalie, Marit, Elise, Jasmijn, Nikkie en Amber.

Ltownrovers: Alwin, Jorn, Stefan, Martijn, Matthias, Cornee.

De winnaars! Chicks van Oosterom: Rodee, Brit, Jitte, Tessa, Anouk, Sem en Joram.

Silvercreek in actie!

Jorn en Jacco in actie!