Weer terug van weggeweest! Zaterdag 13 november 2021 vindt de traditionele aftrap van het zaalseizoen weer plaats in Sporthallen ´t Dok in Dronten.

Deze dag wordt gestart met 2 clinics. Voor de jongste jeugd (Kangoeroes t/m D’s) verzorgt Petra Leijten een leuke en sportieve clinic. In de andere zaal wordt voor de oudere jeugd (C’s t/m A’s) een clinic verzorgt door oud ASVD’er Ruben Boode. Ruben is assistent-bondscoach bij TeamNL Korfbal en afgelopen weekend Europees Kampioen geworden! Heel erg leuk dat zij de jeugd een sportieve en leerzame ochtend wil verzorgen!

Na de clinic is het de beurt aan Senioren 3 & 4, zij spelen om 12.15 uur een oefenwedstrijd. Het 3e speelt tegen NQL 1 (met oud ASVD’er Ebele Visser in de gelederen) en het 4e trapt de oefencampagne af tegen Apeldoorn 3.

Om 13.30 uur starten we het starttoernooi met een wedstrijd van ASVD 2. En om 14.45 uur is de eerste wedstrijd van ons vlaggenschip ASVD S1. De teams die we dit jaar mogen verwelkomen op het starttoernooi zijn DOS-WK, Noviomagum en Telstar. Na afloop van de eerste wedstrijden, spelen de winnaars en de verliezers nog een wedstrijd tegen elkaar.

Tussen de wedstrijden van ASVD is er een verloting met spectaculaire prijzen.

Kortom, veel vermaak en genoeg te zien! Laat het zaalseizoen maar weer beginnen!

NB: Op het moment van schrijven is er nog niet precies bekend wat de nieuwe regels rondom Corona betekenen voor het toernooi. Mocht hier iets in veranderen, volgt dit via de website.

Klik hier voor de flyer