Na een corona-seizoen met weinig wedstrijden rekenen we voor het seizoen 2021-2022 weer op een seizoen met meer wedstrijden en meer samenkomsten. In 2021 geen seizoens-afsluiting maar een seizoens-opening.

Op zaterdag 4 september is er de ASVD | PV Systems Startdag. We beginnen ‘s-ochtends met een clinic voor de jeugd.

In samenwerking met Dok-Side junior organiseert Petra Leijten een leuke ochtend met veel spelletjes en kleine clinics. Alle kinderen van de Kangoeroes t/m de D’s worden hierbij om 10:00 uur in sportkleding op het veld verwacht. Rond 12.00 uur sluiten we gezamenlijk af. Wij hopen dat alle kinderen van de Kangoeroes t/m de D aanwezig zullen zijn. Als uw zoon of dochter niet aanwezig kan zijn, laat het dan tijdig weten aan de desbetreffende trainer/trainster.

Tijdens de opening van deze jeugdochtend is er een koffietafel, alle ouders zijn van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken.
Als vanouds kan je ook weer tussen 10:00 en 12:00 uur korfbalkleding en oude ballen kopen.

Na de clinic zijn er vanaf 12:30 uur oefenwedstrijden vanaf de C-leeftijd tot S1. Binnenkort is het schema voor deze wedstrijden te vinden op de website. Aansluitend aan de laatste oefenwedstrijden is er vanaf ongeveer 17:30 uur een barbecue.
Ieder lid, vanaf de C-jeugd, van ASVD | PV Systems is hier, bij dezen, voor uitgenodigd.
De barbecue is gratis, de drank is (uiteraard) voor eigen rekening,

Wil je mee barbecueën, meld je dan uiterlijk zaterdag 28 augustus aan via barbecue@asvdkorfbal.nl. Maar je kunt je ook opgeven via onderstaand formulier.

I.v.m. de coronamaatregelen (denk aan de 1,5 meter en de verplichte zitplaatsen) geldt
VOL = VOL.

Ook geldt wederom NIET OPGEVEN = NIET MEEDOEN!

Als je geen lid bent, en toch mee wilt doen, kost dit € 11,00.

Meld je aan, en maak er een gezellige seizoenstart van.

Als je deze dag wilt helpen met klaarzetten van spullen of bardienst doen,
mail dan naar vrijwilligers@asvdkorfbal.nl

Bestuur ASVD | PV Systems