Hierbij een mededeling vanuit de Beheerscommissie

Vanaf dinsdag 22 juni tot en met vrijdag 25 juni zal er in de kleedkamers en besprekingsruimte gewerkt worden aan het vervangen van de warmwater voorziening.

Technisch aannemer Breedveld & Schröder zal deze werkzaamheden voor ons uitvoeren.

Dit houdt in dat de kleedkamers en douches deze vier dagen niet gebruikt kunnen worden. Ook niet voor spelers die houden van een koude douche na een training.

Excuses voor het tijdelijk ongemak.

Na de oplevering van de werkzaamheden hopen we weer gebruik te kunnen maken van de kleedkamers en warme douches, zodat koud douchen tot het verleden behoort. Daarnaast hopen we met de nieuwe voorziening ook minder energie te verbruiken, zodat we als vereniging ook weer een steentje bijdragen aan een duurzamere omgeving en een lagere energie rekening.

Alexander van den Hemel