Beste leden, ouders en andere belanghebbende,

De afgelopen weken zijn wij als TC druk bezig geweest met het maken van de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. Op zondag 30 mei om 18.00 uur zullen wij deze (concept)-teamindeling publiceren op de site. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent de keuzes die zijn gemaakt. Via de mail zal er over de teamindeling niet worden gecommuniceerd. De TC is op woensdagavond 2 juni aanwezig in de Treffer voor het beantwoorden voor vragen. Vanwege de geldende coronamaatregelen willen we vragen als u hier gebruikt van wilt maken, een mail te sturen naar tz@asvdkorfbal.nl. Wij zullen u dan een tijd meegeven waarin u langs kunt komen. Hierbij vragen wij u maximaal 2 minuten voor aanvang van deze afspraak aanwezig te zijn bij de Treffer en na het gesprek direct de accommodatie te verlaten. Daarnaast vragen wij u om maximaal met 2 personen langs te komen. Een gesprek is alleen mogelijk wanneer hier van tevoren een afspraak over is gemaakt via de mail. Er is dit jaar geen inloopavond.

Vanaf maandag 7 juni zal er worden getraind in de nieuwe teams. De trainingstijden hiervoor zullen volgende week bekend worden gemaakt, maar de doelstelling is dat deze grotendeels in lijn liggen met de huidige trainingstijden. Er zal tot en met zaterdag 26 juni in de nieuwe teams worden getraind. Volgende week is dus de laatste week dat er in de huidige teams wordt getraind.

Mochten er vooraf nog vragen zijn over bovenstaande, dan kan contact worden opgenomen met de TC via tz@asvdkorfbal.nl.

Met sportieve groet,

De Technische Commissie