M.i.v. het nieuwe seizoen wordt Brenda Voortman de nieuwe hoofdtrainer van ASVD | PV Systems. En dat is dan weer een trainer uit de eigen gelederen. Thom Heuvelink van de Technische Commissie is blij met deze uitkomst: “Met Brenda weten we wie wij in huis halen. Intern heeft zij veel teams onder haar hoede gehad en nu zij de laatste jaren buiten de deur is geweest denken wij dat de tijd rijp is voor deze stap”.  Hoewel niet bij ASVD | PV Systems opgegroeid is Brenda vanaf haar achttiende bij ASVD aktief. Brenda verheugt zich op haar periode bij ASVD | PV Systems: “Ik was al in bespreking met KV Huizen voor een derde jaar, maar een trein als deze komt maar eenmaal voorbij”. Voor het laatste deel van het huidige seizoen is een andere ASVDer Vincent van der Slot bereid gevonden de selectie onder zijn hoede te nemen. Ook hiermee is de verening erg blij. Beiden veel succes in de komende tijd!

 

Loading