Als betrokkene van ASVD korfbal richten wij graag deze mail aan u/jou.

Waarom ?

ASVD biedt sinds 11 jaar G korfbal aan : de Specials.

De Specials is momenteel een groep van 7 spelers in de leeftijd van 9 tot en met 20 jaar. Zij trainen 1x in de week, doen af en toe mee aan een toernooi met mede G korfballers en spelen wel eens een wedstrijd tegen een andere vereniging met G korfballers.

Al sinds de oprichting wordt deze groep getraind door 2 vaste trainers met hier en daar ondersteuning van hulptrainers.

Nu hebben wij als vaste trainers aangegeven aan het eind van dit seizoen te willen stoppen.

Uiteraard hebben wij onze hulptrainers benaderd maar zij geven aan op dezelfde voet  als nu verder te willen gaan.

Daarom dus een oproep aan u/jou  : heeft/ heb  u/jij affiniteit met deze doelgroep en lijkt het je leuk om 1x per week gezellig een uurtje te sporten met hen meld je dan aan!!

Momenteel trainen wij op de zaterdagochtend maar een andere dag is evt. ook een optie.

Denk je dat lijkt me wel leuk maar ik heb nog wel vragen, of ik wil meer info, twijfel dan niet en neem contact met ons op via :

Specials@asvdkorfbal.nl of bel of app ons via onderstaande nummers.

We gaan ervoor dat deze geweldige groep aan het begin van het nieuwe seizoen 2 nieuwe trainiers heeft want dat verdienen ze.

Alvast bedankt!!

Karin de Beer 06-40815318 en  Rianne de Waal 06-31166323