Zaterdag 13 februari om 19.30 organiseert Dokside een online quiz!

Je kunt je hieronder opgeven om mee te doen, we vragen de gegevens van één contactpersoon. Je ontvangt een bevestiging op je mailadres en later volgt er meer informatie via Whatsapp. De quiz is een online presentatie die op het scherm wordt gedeeld (hoogstwaarschijnlijk via Microsoft Teams).

Bij de quiz hoort ook een quizpakket met wat lekkers en onderdelen voor de quiz, deze kun je later ophalen. Ook deze informatie volgt. We vragen een bijdrage van €4,00 per team. Woon je verder weg maar wil je wel meespelen? Dan kun je ook zonder quizpakket spelen.

Dus geef je gezin/huishouden op om mee te doen en noteer 13 februari, 19.30 in je agenda. Je kunt ook een team opgeven met wie je zelf tijdens de quiz een online verbinding onderhoudt maar dit is niet optimaal om mee te kunnen spelen met het quizpakket, we raden aan om mee te doen met (een deel van) de mensen met wie je samenwoont. Natuurlijk zijn er ook mensen die nu alleen zijn, dus ook dan geldt simpelweg: heb je zin om mee te doen? Geef je op!

 

 

 

 

Loading