Onze vereniging

By 29 juli 2020 september 30th, 2021 No Comments

Bestuursleden ASVD | PV Systems

Hieronder zijn alle personen te vinden welke het bestuur van ASVD | Korfbal vormen

Jan Bernaards

..

Titia Elema

St. Annagilde 6
8253 KB Dronten

Sjoerd de Beer

Voorzitter sponsorcomissie

Alexander van den Hemel

Beheerscommissie

..

Melani Hermans

Technische Commissie

Technische commissie

Momenteel word deze functie ingevuld door de verschillende leden van de commissie. Echter zouden we graag een voorzitter voor deze enthousiaste groep willen aanstellen. Als er interesse voor deze functie is kunt u contact opnemen met: sercretariaat@asvdkorfbal.nl

CJ Meijer

Bestuurslid | Voorzitter PCL

Publicatie Communicatie en Ledenwerving

Na een groot aantal jaren lid te zijn van onze club, trainer te zijn geweest van meerdere achttallen, scheidsrechter te zijn bij jeugdwedstrijden, zitting te hebben gehad in de Trefferdisco en meerdere commissies, heb ik dit jaar de stap genomen om toe te treden tot het bestuur.

Ik ben binnen ASVD | PV Systems verantwoordelijk voor de zaken welke te maken hebben met de communicatie, welke wij voeren via onze social media kanalen, alsmede voor wat wij publiceren en voor de ledenwerving binnen onze vereniging.

Mocht u vragen, opmerkingen of andere zaken hebben wat met publicatie, communicatie of ledenwerving te maken heeft neem dan gerust contact met mij op.

CJ Meijer

Gerben Lagerweij

Bestuurslid | VOG & AVG

Verantwoordelijk voor AVG en VOG vraagstukken alsmede aanspreekpunt voor Jeugdraad, Dokside en Dokside Junior.

Vakant

Algemeen bestuurslid

Voor de functie van algemeen bestuurslid zijn wij nog op zoek naar een kandidaat.
Heb je interesse neem dan contact op met onze secretaris.

De functie zal de volgende invulling kennen:
- Één maal in de maand bestuursvergadering bijwonen (2,5 uur)
- Ondersteunden zijn aan overige bestuurleden
- Geen onderliggende commissie welke moet worden aangestuurd

Overige adressen en personen

Door te luisteren, begrip te tonen, mee te denken en daar waar nodig oplossingen aan te dragen of verbindingen te leggen help ik een ander. Ik wil er ook voor jou zijn!

Yvonne HalsemaVertrouwenspersoon vertrouwenspersoon@asvdkorfbal.nl 0641526298
Mail Yvonne

Ik vind het belangrijk dat er naar je geluisterd wordt als je je zorgen maakt. In dat geval wil ik er graag voor je zijn.

Henk vegterVertrouwenspersoon vertrouwenspersoon@asvdkorfbal.nl 0636022228
Mail Henk