Vanaf dit seizoen is de TC gestart met inloopavonden. Iedereen die vragen of opmerkingen heeft richting de TC is welkom. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gewoon eens een kopje koffie te drinken en kennis te maken met één van de TC leden.

Vanwege de Coronamaatregelen zijn wij wel genoodzaakt om de inloopavonden op dit moment ‘telefonisch’ te laten plaatsvinden. Zodra het weer kan, hopen wij jullie weer te kunnen verwelkomen in Sporthallen ’t Dok. Zodra dit weer kan, brengen wij jullie hier van op de hoogte!

De planning voor de komende inloopavonden, is als volgt:

– Donderdag 29 oktober 2020 (telefonisch)

– Dinsdag 17 november 2020

– Donderdag 17 december 2020

– Dinsdag 19 januari 2021

– Dinsdag 16 februari 2021

– Dinsdag 23 maart 2021

De inloopavonden starten om 19.00 uur en duren tot 19.30 uur. Indien deze nog telefonisch plaatsvinden, wordt er via de teamapp’s een berichtje gestuurd met de telefoonnummers van de TC leden die op dat moment bereikbaar zijn.

Voor andere vragen, ideeën of opmerkingen zijn wij ook altijd bereikbaar per mail. Mailen kan naar: tz@asvdkorfbal.nl.