Algemene Ledenvergadering ASVD | PV Systems uitgesteld

By 28 oktober 2020 No Comments

Volgens de statuten moet de Algemene Ledenvergadering binnen 6 maanden na afsluiten van het boekjaar (dit is bij ASVD op 31 juli) gehouden worden. In deze vergadering legt het bestuur verantwoording af voor het in het afgelopen korfbaljaar gevoerde beleid, inclusief de financiële verantwoording.

Bij ASVD | PV Systems is het de gewoonte om de Algemene Ledenvergadering in november te houden. Deze staat dan ook gepland voor maandag 30 november.

De steeds veranderende Corona-regels brengen veel extra bestuurlijk werk met zich mee waardoor op korte termijn een zorgvuldige voorbereiding van de ALV in het gedrang komt. Het bestuur heeft daarom besloten deze vergadering uit te stellen tot januari 2021.

Als een fysieke vergadering dan niet mogelijk is, zullen we kijken of we de vergadering
on-line kunnen gaan houden.

Wij houden u op de hoogte, voor nu bedankt voor uw begrip.

Bestuur ASVD | PV Systems